Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@07:30:36 GMT

مردم‌باوری، مهم‌ترین ویژگی نهضت امام خمینی(ره) بود

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۳۷۳۱۵

مردم‌باوری، مهم‌ترین ویژگی نهضت امام خمینی(ره) بود

حجت‌الاسلام محمدعلی رضایی شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بدان معنا است که حضرت امام (ره) بدون اتکای به سلاح جنگی، تنها با اعتقاد به خداوند و پشتیبانی مردم، آنها را در مقابل تمام قدرت‌های نظامی بسیج کرد.
وی دومین ویژگی منحصر به فرد معمار فرزانه انقلاب اسلامی را مهندسی مناسب نهضت و گره زدن آن با حرکت اهل بیت (ع) عنوان و بیان کرد: امام راحل، بهترین بهره‌برداری معنوی را از نهضت عاشورا کردند چنانکه در مسیر حرکت انقلاب دسته‌های عزاداری اهداف آن بزرگوار را در قالب شعارهای محرّم به جامعه منتقل می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضایی به سومین خصیصه نهضت حضرت امام (ره) اشاره کرد و افزود: ایشان برای ادامه راه انقلاب انسان‌هایی چون شهید بهشتی را تربیت کردند که زمانی در خصوص آن شهید بزرگوار فرمودند "یک ملت بود برای  ملت ما" و یا در حق شهید مطهری گفتند که "حاصل عمر من است و تراوشات علمی وی دنیا را متحیّر کرده" تا برسیم به شهدای بزرگوار محراب و جنگ تحمیلی، که هر کدام از آنان از وجوه بارز شخصیتی برخودار بودند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی به چهارمین ویژگی رهبری امام خمینی (ره) اشاره و بیان کرد: علاوه بر شجاعت ذاتی و بی‌نظیر حضرت امام، شاگردان مکتب‌شان نیز چنین بودند که می توان شمار زیادی از شاگردان ایشان قبل از پیروزی انقلاب را سراغ گرفت که یا در زندان و یا در مناطق بد آب و هوا تبعید بودند و این به معنی جسارت آن‌ها در مخالفت شجاعانه با دستگاه حاکم بود.
رضایی از دشمن شناسی به عنوان پنجمین خصلت معمار فرزانه انقلاب یاد کرد و افزود: حضرت امام(ره) زمانی گفتند که "شاه باید برود، دست آمریکا باید از منافع مردم مظلوم قطع شود و هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید" که آن روزها مردم ما تا این حد خباثت آمریکا را درک نکرده بودند ولی امروز مشاهده می‌کنند که امام در آن روزگار آمریکا را تحقیر می کردند.
وی خدایی بودن حرکت حضرت امام را دیگر خصیصه نهضت اسلامی وی برشمرد و گفت: توجه امام از روز نخست تا پایان حیات، تنها به خدا بود و بر این اساس او یک اسلام مجسّم بود، زیرا در هر لحظه خدا را در نظر می‌گرفت و حرکت خود را در این راه ادامه ‌داد.
قائم مقام نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از ساده زیستی به عنوان دیگر مشخصه بنیانگذار جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: این ویژگی برای مردم دنیا الگو است و یکی از شاگردان امام که اکنون با انتخاب مجلس خبرگان، به عنوان رهبر معظم انقلاب،  ادامه دهنده راه آن مقتدای بزرگ و ثابت کننده گفتار من هستند و امروز دوست و دشمن از حسن مدیریت حضرت آیت ‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای در عجبند.
نماینده پیشین مردم تربت حیدریه در مجلس گفت: از صدر اسلام تاکنون نهضت‌ها، قیام‌ها و انقلاب‌های زیادی در ایران شکل گرفته است، ولی هیچ یک از این حرکت‌ها نتوانسته اند همچون انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) به موفقیت رسیده و در جهان تحول به وجود آورند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها قیام ۱۵ خرداد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تربت حیدریه امام خمینی ارتحال رحلت امام خمینی رهبر معظم انقلاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قیام ۱۵ خرداد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تربت حیدریه قیام ۱۵ خرداد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تربت حیدریه امام خمینی ارتحال رحلت امام خمینی رهبر معظم انقلاب اخبار کنکور انقلاب اسلامی امام خمینی حضرت امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • برپایی دسته عزای شهادت امام صادق (ع) با حضور آیت‌الله‌ وحید خراسانی در قم
  • دسته عزای شهادت امام صادق (ع) با حضور آیت‌الله خراسانی در قم برپا شد
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • انقلاب اسلامی ایران موجب بیداری مردم جهان شده است
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • مالکیت کامل اردوگاه الزهرا باید به البرز بازگردد