Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری جمهور، در این همایش یادبود اقشار مختلف مردم اعم از استادان دانشگاه، علما، دانشجویان، معلمان مکاتب و اقشار مختلف مردم کابل شرکت نمودند.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن عظیم الشان آغاز شد سپس آقای استاد محمدامین شفایی نویسنده و استاد دانشگاه کابل در مورد شخصیت حضرت امام خمینی صحبت نموده گفتند: حضرت امام فردی بسیار شجاع و دلیر بودند که این ویژگی ایشان در جای جای حیات مبارکشان به ویژه در دوران مبارزات به وضوح به چشم می‌خورد، این خصلت شان به حدی بروز می‌یابد که از ایشان نقل شده است که در موقعیت‌هایی گفته اند: «اصلا نمی‌دانم ترس چیست؟»

حضرت امام خمینی ره در تمام طول حیات پربرکت شان به رشد و تکامل شخصیت خوبش و حرکت در مسیر الهی اهتمام می‌ورزیدند، این امر را می‌توان در موقعیت‌های مختلفی از زندگی ایشان مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران همه ساله در طول ماه رمضان ملاقات هایشان را تعطیل می‌کردند، یعنی در آن سن بین هشتاد تا نود سالگی هم مقید بودن به عبادات و راز و نیاز به درگاه حق را به تنهایی برای خود محفوظ می‌داشت که این آثار طاعات و عبادات در سیمای مبارک ایشان به وضوح تجلی یافته بود.

دومین سخنران این همایش حجت الاسلام سلمان کریمی یکی از امامان جمعه غرب کابل و استاد حوزه بود که ایشان طی سخنرانی خویش گفتند: جهان اسلام در درازای زمان، همیشه رادمردانی را دامان خود پرورش داده است که تا جهان باقیست نام و یاد آنان در تارک تاریخ می‌درخشد.

این قهرمانان تاریخ ساز همیشه با حوادث هم آواز بوده و طوفان عظیمی را در عرصه‌های مختلف برپا داشته اند، بدون اینکه خود در موجی گیر کنند، امواجی آفریده به جهان و بشریت راه و رسم زندگی را ترسیم نموده اند چنانکه این امر در انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی ره اتفاق افتاد.

انقلابی که زلزله‌ای در جهان معاصر ایجاد نمود و جهانیان را به حیرت واداشت؛ بنابراین باید اعتراف کرد که در تاریخ معاصر، نقش امام خمینی ره در آگاهی بخشیدن به مسلمانان و آشکار ساختن چهره دشمنان اسلام و به خصوص در بالا بردن سطح بینش و دانش قشر جوان که در لجن زار فرهنگ مبتذل غرب و شرق غوطه ور شده بودن، منحصر به فرد بود، زیرا نه تنها برای استقلال و آزادی مسلمانان از زیر یوغ استعمارگران طرح نظری ارائه داد، بلکه انقلابی را رهبری کرد و به پیروزی رساند، که با گذشت هرروز ریشه‌های آن در عمق جان انسان‌های هوشمند محکمتر و استوار‌تر می‌گردد.

سخنران بعدی این کنفرانس استاد عبدالرحیم فروزش نویسنده و استاد دانشگاه و ماستر روابط بین الملل بود که در مورد مقایسه امام خمینی با سایر رهبران جهان صحبت نموده گفتند:
در طول تاریخ بشریت همواره بوده اند حرکت‌های عظیم مردمی که خواستار تغییر وضع موجود بوده و فکر و خیال سرنگونی نظام حاکم و حرکت به سمت ایده ال‌های خود را در سر می‌پرورانده اند.

از دیگر تمایزات رهبری امام ره نقش متفاوت ایشان در شکل و اجرای تاکتیک‌های رهبری می‌باشد. چرا که برای رهبران انقلاب‌ها در طول تاریخ سه نقش متفاوت در نظر گرفته اند و در اغلب انقلاب‌ها این سه نقش توسط افراد مختلف ارائه می‌شود.
۱- رهبر به عنوان ایدئولوگ انقلاب ۲- رهبر به عنوان فرمانده و بسیج کننده نیرو‌های انقلاب ۳- رهبر به عنوان مدیر و معمار یک انقلاب. اما امام خمینی ره به عنوان رهبری بصیر و دانا هرسه نقش را خود ایفا کردند و انقلاب و دستاورد‌های آن را به نام مبارک خود مزین نمودند.

آقای حجت الاسلام ذکی یکی دیگر سخنرانان این محفل بود، وی بیشتر در مورد ویژگی‌های رفتاری، منش و دور اندیشی امام خمینی صحبت نموده گفتند: امام خمینی ره در راه مبارزه و مقابله با ظلم و ستم شاهنشاهی، برای ادای تکلیف بدون هیچ چشم داشت و امیدی به پیروزی ظاهری وارد میدان نبرد با طاغوتیان زمان شد.

به بیان دیگر، مبارزه امام مبارزه دینی و معنوی بود که انگیزه، اصول و فواعد آن را از قرآن، سنت پیامبر و ائمه اطهار گرفته بود و از این رو هیچگونه شباهتی با حرکت سیاستمداران حرفه‌ای نداشت. مبارزه از نظر امام نه یک جنگ قدرت بلکه یک وظیفه و تکلیف شرعی بود، لذا شکست و پیروزی ظاهری مایه یاس و ناامیدی و غرور ایشان نمی‌شد.

این اخلاص به نوبه خود در رهبری امام قاطعیت بی نظیری به وجود آورد که هرگونه سازشی را با دشمن از بین میبرد.

حجت الاسلام شاه رضا صالحی امام مسجد و استاد حوزه و مدیر مجموعه فرهنگی و آموزشی امام صادق آخرین سخنران این محفل بود. ایشان بیشتر در مورد ساده زیستی و ویژگی‌های مدیریتی امام صحبت نموده گفتند: یکی از ویژگی‌های بسیار بارز و مشهور امام خمینی ره ساده زیستی ایشان بوده که در کنار سایر سجایای اخلاقی و رفتاری و مدیریتی ایشان می‌تواند سرمشقی برای همه ما و شما مخصوصا جوانان باشد.

امام خمینی ساعات شبانه روز خود را تقسیم بندی کرده بودند و ساعت عبادت، استراحت، مطالعه، رفت و آمد و ... ایشان مشخص بود و این تقسیم و برنامه ریزی، مبنای تنظیم برنامه خانواده امام نیز شده بود. توجه در رفتار و عملکرد امام نشان می‌دهد که ایشان در تمام امور بسیار به رعایت نظم مقید بودند و با نظم و برنامه خاص از پیش تعیین شده، کار‌های خود را انجام می‌دادند.

امام خمینی از امکانات دنیا هیچ چیزی برای خود نخواست و به هنگام رحلت تنها سرمایه وی کتاب هایش بود و بس.

بسیار فشرده و مختصر ویژگی‌های شخصیتی امام خمینی ره الگوی عالم عامل، وقت شناس، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی بودند و جمهوری اسلامی ایران کنونی به رهبری آیت الله العظمی خامنه‌ای در دنیای امروز به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران الگویی برای آزادی خواهان جهان و ملت‌های مظلوم دنیاست که این چنین حکومتی به دست مقام معظم رهبری با شاخصه‌های مدیریتی خاصی تشکیل شده است.

در پایان بیانیه نهضت اسلامی افغانستان توسط جلال احمدی معاونت فرهنگی نهضت اسلامی افغانستان قرائت شد. این محفل نورانی با دعائیه و ختم قرآن کریم و نماز جماعت وحدت آفرین ساعت ۸ شام به پایان رسید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همایش امام خمینی امام جمعه کابل انقلاب اسلامی ایران امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۵۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در جهان خاطر نشان کرد: کی باور می‌کردیم که عزیزان ما در کشور‌های آفریقایی – به برکت این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی – مدافع انقلاب بشوند و حتی هدایت گری مردم را بر عهده بگیرند.

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار رهبر شیعیان کشور آفریقایی مالی، ضمن ابراز خرسندی از ترویج مکتب اسلام و اهل بیت (ع) در دیگر کشور‌ها ابراز داشت: حقیقتاً زمانی که عزیزانی مانند شما را می‌بینیم که به سبب ارتباطی که با حوزه علمیه قم داشته‌اند، امروز در کشور خود مورد اعتماد مردم‌اند و عَلَم اسلام و مکتب اهل بیت را در دست گرفته‌اند، برای ما مایه مباهات است.

وی با اشاره به نقش اخلاق در تبلیغ دین اظهار داشت: پیامبر با رفتار و اخلاق پیروز شد «وَلَو کُنتَ فَظًّا غَلِیظَ ٱلقَلبِ لَٱنفَضُّواْ مِن حَولِکَ.» بنابراین شما نیز باید با اخلاق، تفکر اهل بیتی را در کشور خود گسترش دهید.

وی ادامه داد: امام رضا – علیه السلام – می‌فرماید «فَإِنَّ اَلنَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ کَلاَمِنَا لاَتَّبَعُونَا.» یعنی اگر مردم زیبایی‌های کلام ما را بدانند، از ما پیروی خواهند کرد؛ بنابراین باید قبل از گفتار، با رفتار دین را به مردم معرفی کنیم «کُونُوا دُعَاهً لِلنَّاسِ بِغَیْرِ أَلْسِنَتِکُمْ.»

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: مردم رفتار ما را نگاه کرده و ارزیابی می‌کنند و در نتیجه همین رفتار است که اگر گفته‌های ما منطقی باشد به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند.

وی تأکید کرد: آنگونه مکتب اهل بیت – علیهم السلام – را به مردم معرفی کنید که دل‌های آماده به شما گرایش پیدا کنند، زیرا شما نماینده مکتبی هستید که می‌تواند ایجاد جاذبه نماید.

استاد حوزه علمیه قم ابراز امیدواری کرد: امیدواریم حضورتان در ایران و خصوصاً شهر مقدس قم، عزم و اراده شما را برای تلاش بیشتر فراهم سازد که خداوند متعال می‌فرماید «وَ الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا.»

حسینی بوشهری با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در جهان خاطر نشان کرد: کی باور می‌کردیم که عزیزان ما در کشور‌های آفریقایی – به برکت این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی – مدافع انقلاب بشوند و حتی هدایت گری مردم را بر عهده بگیرند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران نه تنها مدافع شیعه و مسلمانان، بلکه مدافع تمامی مظلومان جهان است. ما قدر تک تک شما را می‌‎دانیم و در مشکلات در کنار شما خواهیم بود، زیرا جمهوری اسلامی مسلمانان را عنصر پیکر واحد می‌داند.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، رهبر شیعیان مالی ایران را پشتیبان انسانیت و کشوری عنوان کرد که اسلام را سر پا نگاه داشته است و گفت: همگان می‌دانند که ایران از مظلومان دفاع می‌کند.

همچنین گزارشی از وضعیت شیعیان کشور مالی و انعکاس خوب حمله ایران به رژیم صهیونیستی در کشور‌های آفریقایی ارائه شد.

دیگر خبرها

  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • بررسی ابعاد حادثه حریق امام زاده ابراهیم (ع) شفت با حضور میدانی استاندار گیلان+تصاویر
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • فدوی: دشمن خباثت کند اقدامی بزرگتر انجام می‌دهیم
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان