Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و دومین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) با عنوان فقیه نواندیش با حضور اندیشمندان و ده‌ها تن از دوستداران انقلاب اسلامی با رعایت مقررات بهداشتی در مرکز اسلامی انگلیس برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حجت الاسلام و المسلمین سیدهاشم موسوی نماینده، ولی فقیه در انگلیس در این مراسم در سخنانی امام خمینی را فقیهی روزآمد و نو اندیش خواند و افزود: نوآوری و ابداع از ویژگی‌های بارز خداوند متعال است و پس از او پیامبران الهی از اولین نوآوران حیات بشری هستند و اکنون در میان پدیده‌های جدید و نوظهور در عصر حاضر، ‏پدیده انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی و تشکیل حکومت دینی مبتنی بر آموزه‌های فقه اسلامی، یکی از بزرگترین نوآوری‌های بشر است که بسیاری از اندیشمندان و حاکمان جهان را به خود مشغول کرده و نظام‌های حاکم بر عالم را در زمینه‌های مختلف از جمله سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به چالش کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



‌‏رئیس مرکز اسلامی انگلیس، گفت: امام خمینی (ره)، با نظریه حکومت دینی توانسته است دین را از محدوده زندگی فردی خارج و به عرصه حیات اجتماعی بشر وارد کند.

‏حجت الاسلام و المسلیمن موسوی درباره ابعاد شخصیتی امام راحل تصریح کرد: ایشان از همان ابتدای نهضت با پیروی از سیره حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، حوزه نفوذ فقه را منحصر در دایره زندگی فردی ندانسته و می‌فرمایند: بسیاری از احکام اسلام سرچشمه خدمات سیاسی و اجتماعی هستند. عبادت‌های اسلامی بخشی از تدبر سیاسی و اجتماعی هستند. به عنوان مثال نماز جماعت، راهپیمایی، حج و نماز جمعه علاوه بر آثار معنوی و اخلاقی خود، جنبه سیاسی هم دارند. ‏

‏نماینده، ولی فقیه در انگلیس داشتن ایمان راسخ به قدرت لایزال الهی و تلاش برای خارج ساختن کشور از وابستگی به قدرت‌های جهانی را از دیگر ویژگی‌های امام راحل برشمرد و افزود: مخالفت با انواع وابستگی‌ها اعم از سیاسی؛ اقتصادی؛ فرهنگی و نیز وابستگی در روش‌ها، عنصر اساسی اندیشه سیاسی امام (ره) بود که از قبل از انقلاب اسلامی و تا آخر عمر شریفشان و حتی در وصیت نامه سیاسی الهی شان هم بر آن تأکید فراوان داشتند.

رئیس مرکز اسلامی انگلیس همچنین با اشاره به این مطلب به نقل از امام راحل مبنی بر اینکه «اعتماد به نفس- بعد از خدا- منشأ خیرات است»، «ما باید باور کنیم که از دیگران کمتر نیستیم. ما می‌خواهیم هویت گمشده خود را باز یابیم» گفت: از این باور امام می‌توان فهمید نخستین شرط تحقق استقلال و بریدن از زنجیر وابستگی، باور به قدرت خداوند و هویت اسلامی و استقلال فکری و عقلی است.

نماینده، ولی فقیه در انگلیس ادامه داد: از نظر حضرت امام (ره)، وابستگی فرهنگی از همه انواع وابستگی‌ها خطرناک‌تر و برای جوامع اسلامی مضرتر است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش اشاره داشت که مظهر مخالفت امام (ره) با وابستگی سیاسی، همان شعار معروف استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و سیاست «نه شرقی، نه غربی» است.

رئیس مرکز اسلامی انگلیس در بخش پایانی سخنانش افزود: با توجه به اسلامی و قرآنی بودن سیاست «نه شرقی – نه غربی»، این سیاست و این افکار، تنها در داخل مرز‌های ایران محصور نشد، بلکه مورد توجه بخش بزرگی از جهان اسلام و مسلمانان و حتی مستضعفان و مظلومان عالم قرار گرفت و امام خمینی (ره) با برانگیختن جامعه علیه وابستگی و فراخوانی برای مقابله با این پدیده مخرّب، همواره یادآوری می‌کند که باید همیشه آگاه و هوشیار باشیم تا تلاش‌های جدید استعمارگران برای سوق دادن کشور به سوی انواع وابستگی ها، مؤثر واقع نشود.

آیت الله هادوی تهرانی از ایران نیز در این مراسم در سخنانی امام خمینی (ره) را یکی از شخصیت‌های مهم دنیای معاصر خواند و تصریح کرد: به علت گستره ابعاد وجودی آن بزرگوار، فهم ایشان آسان نیست.

آیت الله هادوی تهرانی گفت: یکی از ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره)، بعد علمی و دانش فراگیر ایشان در رشته‌های گوناگون علوم اسلامی است و ایشان از جمله فق‌هایی هستند که تاکید فراوانی به فقه اجتماعی در ساحت‌های مختلف حیات بشری؛ اقتصاد، سیاست و حقوق بشر و… داشتند که آن را به منصه ظهور رساندند.

این عالم دینی افزود: انقلاب اسلامی ماحصل اندیشه این فقیه بزرگ نشان داد، می‌توان یک کشور را با اتکا به مفاهیم و ارزش‌های الهی و اسلام مدیریت کرد این در حالی است، حدود یک قرن پیش، فیلسوف آلمانی جناب نیچه سخن از مرگ خدا و نابودی دین می‌راند و آقای برتراند راسل انگلیسی معتقد بود: دین در ساحت جامعه بشری جایگاهی ندارد.

آیت الله هادوی تهرانی گفت: مرحوم امام خمینی (ره) با هر گونه افراطی‌گری توسط هر فرد و گروه، نحله و فرقه‌ای ازجمله یهودیان ومسیحیان وحتی مسلمانان و سکولار‌ها مخالف بودند.

این کارشناس حوزه دین و فقه با اشاره به دیدگاه امام خمینی (ره) در اهمیت رای مردم در حکومت و مدیریت جامعه گفت: ایشان به محض پیروزی انقلاب اسلامی در ایران مردم را به مشارکت در تعیین سرنوشتشان از طریق شرکت در انتخابات، دعوت کردند و میزان را رأی ملت می‌دانستند.

دیگر سخنران این مراسم خانم سبیتی جامعه شناس مقیم انگلیس بود که انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) را آخرین حکومت غیرقابل نفوذ در مذهب شیعه و نزدیک‌ترین حکومت به اسلام ناب محمدی پس از امام علی علیه السلام خواند و افزود: امام خمینی (ره) با پشتوانه مردمی و هدایت انقلاب اسلامی، مسیر مرجعیت را تغییر داد.

این جامعه شناس دینی و دوستدار انقلاب اسلامی ایران در ادامه با اشاره به ویژگی‌های تاثیر گذار امام خمینی (ره) پرداخت و افزود: بنیانگذاری جمهوری اسلامی و تشکیل حکومت دینی موفق مبتنی بر اصول ناب اسلام، تشکیل حکومت براساس رای مردم، معرفی یک الگوی سیاسی حاکمیتی به نفع مردم جهان، رهبری بی عیب و نقص و منحصر بفرد، اهداف حاکمیتی بدور از منافع شخصی، استقلال و بدور از وابستگی را ازجمله ویژگی‌های رهبری امام رضوان الله تعالی علیه در انقلاب اسلامی ایران برشمرد.

محمد رضوان دیگر اندیشمند دینی مقیم انگلیس در سخنانی گفت: امام خمینی برجسته‌ترین عالم دینی در طول تاریخ بود که به حوزه‌های علمیه جایگاه ویژه‌ای داد.

این کارشناس دینی افزود: امام خمینی به یک عالم دینی محدود نمی‌شد بلکه مانند یک روشنفکر به اصلاح جامعه می‌پرداخت. آقای رضوان به مبارزات امام در طول تاریخ ازجمله قبل و بعد از انقلاب اشاره و تصریح کرد: امام در سال‌های قبل و بعد از انقلاب اسلامی با گروه‌های ضاله مبارزه کرد که نشان دهنده به روز بودن امام خمینی ره بود.
محمد رضوان افزود: امام خمینی (ره) علاوه بر تحمل بحران‌های بزرگ در زمان خود ازجمله فشار‌های امپراطوری شرق و غرب و تحمیل جنگ هشت ساله بر ایران، هرگز مردم ایران را بدون هدایت و رهبری ترک نکرد.

سی و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی در مرکز اسلامی انگلیس در چارچوب قوانین بهداشتی ناشی از محدودیت‌های کرونا در مرکز اسلامی انگلیس به زبان انگلیسی برگزار شد.

ارسال پیام‌های تصویری کودکان زیر ۱۲ سال از کشور‌های انگلیس، هند، پاکستان و نیجریه در باره امام خمینی (ره) یکی از جلوه‌های ویژه این مراسم بود. دراین مراسم چندین نماهنگ و مصاحبه از مواضع امام خمینی (ره) در باره ولایت فقیه و دموکراسی به زبان انگلیسی پخش شد. برچسب ها: ارتحال امام ، سالگرد امام خمینی ، امام راحل ، لندن ، انگلیس ، مرکز اسلامی ، اندیشمندان ، نماینده ولی فقیه ، سید هاشم موسوی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: ارتحال امام سالگرد امام خمینی امام راحل لندن انگلیس مرکز اسلامی اندیشمندان نماینده ولی فقیه انقلاب اسلامی ایران مرکز اسلامی انگلیس امام راحل ولی فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۴۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد

آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی در آیین عزاداری شهادت امام جعفر صادق(ع) که با حضور جمعی از ائمه جماعات مساجد، استادان و طلاب حوزه‌های علمیه و دیگر اقشار مردم در مسجد احمدیه و حوزه علمیه آیت‌الله حیدرعلی جلالی‌خمینی رحمت‌الله علیه در منطقه نارمک برگزار شد، با تسلیت شهادت امام جعفر صادق(ع) گفت: تداوم حرکت مکتب نورانی و مقدس تشیع با اقدامات و مجاهدت امام باقر(ع) و امام جعفر صادق(ع) محقق شد. امروزه نیز مراجع تقلید و علمای شیعه و طلاب در همان مسیر گام برمی‌دارند.

عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: گسترش مکتب تشیع در طول تاریخ با مجاهدت و ایثار و حتی شهادت روحانیون محقق شده و این مسیر نورانی، همچنان نیازمند چنین مجاهدت ها و ایثار هوایی است. همچنان که در اتفاقات مختلف انقلاب اسلامی، شاهد حضور مجاهدانه علما بودیم.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی تصریح کرد: مقام معظم رهبری با هدایت‌های حکیمانه خویش، زمینه‌ساز تداوم حرکت آغاز شده توسط امام خمینی(ره) شده‌اند. در تهران نیز همیشه شاهد حرکت انقلابی علما بودیم که حضرت آیت الله جلالی خمینی(ره) از جمله برجسته‌ترین علمای انقلابی بودند و همین مجلس نورانی به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام که سابقه بسیار طولانی در شرق تهران دارد، از ابتکارات مرحوم آیت‌الله آقای جلالی‌خمینی است. ایشان موسس ده‌ها مسجد و حوزه علمیه بودند.

وی گفت: درباره دروغ‌های آمریکایی‌ها در حوزه حقوق بشر نیز بارها امامین انقلاب سخن گفته‌اند که با اتفاقاتی که در دانشگاه‌های آمریکا رخ داد، مظلومیت حقوق بشر در جهان امروز از یک سو و حقیقت دکترین نظام جمهوری اسلامی، از سوی دیگر، مشخص شده است. البته رسانه‌های دنیا در سلطه غربی‌ها است اما الحمدالله به برکت خون شهدای جریان و جبهه مقاومت، صدای رسای نظام جمهوری اسلامی به گوش ملت‌های آزاده و ظلم‌ستیز جهان رسیده است.
در این آیین، جمعی از ذاکران و مداحان اهل بیت علیهم‌السلام مدیحه‌سرایی کردند. برپایی این مراسم در مسجد احمدیه سابقه طولانی دارد و مرحوم آیت‌الله حاج حیدرعلی جلالی‌خمینی، فقیه فقید و وصی امام خمینی(ره) موسس آن بودند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صادق خان با کسب سومین دور شهرداری لندن رکوردشکنی کرد
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • شکست حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات محلی
  • خطبه های نماز جمعه نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • چلسی دربی لندن را از تاتنهام برد
  • اهمیت عملیات وعده صادق مانند تسخیر لانه جاسوسی است
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز