Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام اکبر افشارمنش گفت: اولین ویژگی حضرت امام خمینی (ره) خدامحوری و دین محوری ایشان بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، ظهر امروز ۱۴ خرداد حجت الاسلام «اکبر افشارمنش» در خطبه های نماز جمعه کهنوج، ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی و تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع) به ابعادی از زندگی آن حضرت پرداخت و گفت: امام صادق (ع) شخصیتی است که دشمنان زبان به مدح و ثنایش گشوده اند انس بن مالک رئیس فرقه مالکی اهل سنت نقل می کند هیچ کس افضل از آن حضرت به لحاظ علم  تقوی و عبادت نیست و هر کس با امام صادق  (ع) ملاقات می کرد، ایشان را در یا حالت روزه، عبادت و یا در حالت قرائت قرآن کریم می دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




امام جمعه کهنوج با بیان این مطلب که مقتضیات زمان امام صادق (ع) با زمان سیدالشهدا (ع) تفاوت بسیاری داشت، ابراز کرد: در زمان سیدالشهدا (ع) تنها راه، مبارزه با دستگاه ظلم و ستم یزید و جنگ و جهاد بود اما در زمان امام صادق (ع) از طریق ارتباطی که با کشورهای مختلف برقرار شده بود و از سوی دیگر فرقه‌های مختلف شبهه های فرهنگی را به اسلام وارد کرده و مسائل اسلامی را زیر سوال بردند و خلفا نیز برای حفظ قدرت خود به این شبهات دامن می زدند بنابراین آن حضرت با جهاد فرهنگی به دنبال تربیت شاگردان و تشکیل حوزه علمیه بود.


وی بیان کرد: به نقل از یک مورخ مسلمان که می گوید؛ در این زمان جنگ و لشکر کشی متوجه فتح دروازه های فرهنگی شده بود و امام صادق (ع) در این جبهه مشغول جنگ و جهاد شدند.


حجت الاسلام افشارمنش اظهار کرد: دوران امام صادق (ع) در بعد علمی و فرهنگی مصادف با معضلاتی همچون شیوع اندیشه های وارداتی، گسترش تعاملات میان ادیان با توجه به گسترش سرزمینی جهان اسلام، شکل گیری انواع مذاهب اسلامی، گسترش گرایش های انحرافی، تغییر سبک زندگی مسلمانان و همچنین انتقال حکومت از بنی امیه و بنی مروان به بنی عباس بود.


خطیب جمعه کهنوج با اشاره به گوشه ای از اقدامات امام صادق(ع)، عنوان کرد: مقابله با بدعت های نادرست در جلوگیری از نقل حدیث، ارائه فکر درست در توحید و خداشناسی، مقابله استدلالی با اندیشه های وارداتی و گسترش تعاملات میان ادیان و پایه ریزی فقه جامع و کامل از جمله اقدامات آن حضرت بود.


وی به گوشه‌ای از سیره امام صادق (ع) در بُعد عبادی، اشاره کرد و افزود: آن حضرت فرمودند؛ کسی که نماز را سبک بشمارد و نزدیک‌ترین افراد به من باشد شفاعت ما اهل بیت به آن نمی رسد زیرا نماز ستون دین است اگر خراب شد خیمه و ساختمان دین به هم می‌ریزد.


حجت الاسلام افشارمنش با اشاره به سریه اجتماعی امام صادق (ع)، خاطرنشان کرد: آن حضرت همواره ظاهری مرتب داشته و لباس سفید را بسیار دوست داشت و در سیره سیاسی نیز همواره با حاکمان ظالم به مبارزه می پرداخت.


امام جمعه کهنوج با اشاره به مناسبت های پیش رو، عنوان کرد: اولین مناسبت همزمان است با 14 خرداد سی و دومین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی و فردا همزمان است با سالروز قیام 15 خرد اد که این وقایع را تسلیت عرض می کنم.


وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیان گذار جمهوری اسلامی و شهدای 15 خرداد، تاکید کرد: از بزرگترین دستاوردهای امام راحل ایجاد انقلاب در کشور ایران بود انقلابی که به دست مبارک حضرت امام به وقوع پیوست انقلابی بی نظیر و غیر قابل قیاس با سایر انقلاب ها است.


حجت الاسلام افشارمنش در خاتمه، گفت: اولین ویژگی حضرت امام خمینی (ره) خدامحوری و دین محوری ایشان بود.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه های نماز جمعه کهنوج خطبه های نماز جمعه نماز جمعه نماز حجت الاسلام جمعه کهنوج حضرت امام امام صادق آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، گفت: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،آیت‌الله علیرضا اعرافی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلی(ع) در سالن همایش‌های مدرسه علمیه معصومیه قم با گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری، اساتید را پایه رشد علمی و توسعه و پیشرفت خواند.

وی با تقدیر از عملیات وعده صادق و تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) افزود: امام صادق(ع) یک نقطه عطف و تحول بزرگ علمی و فرهنگی و سیاسی در جهان بودند و جایگاه آن حضرت کاملا ممتاز و ویژه است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به کتاب 22 جلدی مسند الامام الصادق(ع) اثر مرحوم آیت الله حاج شیخ عزیزالله عطارودی(ره) اشاره کرد و گفت: مرحوم عطارودی احادیث موجود و باقی مانده از تراث امام صادق(ع) را جمع آوری کرده که به حدود 40 هزار متن حدیثی و روایی از حضرت می رسد.

به گفته اعرافی ثبت و ضبط 21 هزار و 44 راوی و شاگرد امام صادق(ع) نشان می‌دهد که عدد 4 هزار شاگرد عدد بی‌ربطی نیست. همچنین حدود 40 هزار حدیث و بیش از 22 هزار راوی در مقیاس آن زمان فوق العاده بزرگ است و نشان می دهد که امام صادق(ع) چه جایگاه و تاثیرگذاری عظیمی داشته اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر حدود 20 هزار حدیث امام باقر(ع) را به حدود 40 هزار حدیث امام صادق(ع) اضافه کنید قریب 60 هزار روایت و حدیث از صادقین(ع) در دست ماست و تقریباً نیمی از تراث حدیثی شیعه است و این دو امام بزرگوار بیش از نیمی از تراث روایی و حدیثی ما را افاضه فرموده اند.

به گفته وی معارف صادقین(ع) و به ویژه امام صادق(ع) از لحاظ شمول و استیعاب یعنی نسبت به تمام شاکله اندیشه دینی در رتبه اول است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: امامین صادقین(ع) به ویژه امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی با قرائت خاندان پیامبر(ص) را ارائه کردند. البته ما همه ائمه اطهار(ع) را نور واحد می دانیم و اگر تفاضلی هم بیان می شود آسیبی به آن نور واحد نمی زند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: امام صادق(ع) هم در میدان مواجهه با الحاد و اندیشه‌ها و فرق انحرافی بودند و هم در برابر کانون‌های سیاسی منحرف ایستادند و یک ساماندهی فرا زمانی را انجام دادند.

 اعرافی گفت: همه مدیون تراث عظیم امام صادق(ع) هستند و حوزه‌های علمیه باید به طور ویژه از این منظومه صیانت کنند و بازسازی متناسب با هر عصر و زمان را انجام دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر این که حوزه علمیه قم در 100 سال اخیر و به ویژه بعد از نهضت و انقلاب امام(ره) پرچمداری جامعی از مکتب امام صادق(ع) انجام داده است، تصریح کرد: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • برپایی دسته عزای شهادت امام صادق (ع) با حضور آیت‌الله‌ وحید خراسانی در قم
  • دسته عزای شهادت امام صادق (ع) با حضور آیت‌الله خراسانی در قم برپا شد
  • بردباری ویژگی مکتب امام صادق(ع) است
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیشوا برگزار شد
  • امام صادق(ع) در مناظرات آموزگار اخلاق و ادب بودند
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • برنامه هیات‌های مذهبی برای سالروز شهادت امام صادق(ع) اعلام شد
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد