Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیح مهاجری نوشت: عده‌ای که خود را انقلابی و میراث‌دار بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی معرفی می‌کنند، برخلاف سیره و روش امام، از یکطرف با بی‌اعتنائی به حقوق مردم و تصریح به اینکه به مشارکت حداکثری در انتخابات نیازی نیست درصدد سوزاندن ریشه‌ها برمی‌آیند و از طرف دیگر سخن از تسخیر کشورها می‌گویند و تکیه بر زور و سلاح و حاکمیت یکدست را بهترین راه برای رسیدن به این هدف می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی، در تازه ترین شماره این روزنامه نوشت: «شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی در توصیف ویژگی‌های خط امام خمینی می‌گفتند: جاذبه در حد اعلا و دافعه در حد ضرورت، از ویژگی‌های خط امام است.

این جمله شهید بهشتی نشان می‌دهد که او شناخت دقیقی از امام خمینی داشت و البته خود او نیز از همین ویژگی برخوردار بود. برخلاف دروغ‌‌ها و تهمت‌هائی که منافقان به آیت‌الله بهشتی می‌بستند تا شخصیتش را ترور کنند و او را متکبر و مستبد و جدا از مردم معرفی می‌کردند، او بسیار متواضع، مردمی و پذیرنده آراء و نظرهای دیگران بود و درست به همین دلیل بود که ویژگی «جاذبه در حد اعلا و دافعه در حد ضرورت» امام در نظر او بسیار جلوه کرده بود و آن را به عنوان یکی از ویژگی‌های بارز خط امام به مردم معرفی می‌کرد و می‌ستود.

امام خمینی اگر توانست اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران را مجذوب خود کند، به دلیل برخورداری از ویژگی مردم‌شناسی، مردم‌داری و اصل قرار دادن رأی و نظر مردم بود. او مردم را به خوبی می‌شناخت و به فهم و درک آنان ایمان داشت. مثل مردم زندگی می‌کرد و ساده‌زیستی تا آخرین لحظه عمر و در اوج قدرت، مرام او بود. در انتخاب راه و مسیر و برگزیدن مسئولین نیز رأی و نظر مردم را اصل می‌دانست و می‌گفت: «میزان، تشخیص رأی‌دهنده است، هرچند نظرش برخلاف رأی همه افراد و گروه‌ها باشد». (صحیفه امام، جلد 18، صفحه 337)

این روش امام خمینی‌، همانست که قرآن کریم خطاب به پیامبر اکرم فرموده «تو دارای خُلق عظیم هستی» و همین اخلاق پرجاذبه را رمز گرایش مردم به آن حضرت دانسته و فرمود اگر به جای این اخلاق نیکو، سنگ‌دل و تندخو بودی، مردم از اطراف تو پراکنده می‌شدند. اتحاد اعراب پراکنده و همراهی آنان با پیامبر و گسترش اسلام در جزیرة‌العرب و فراتر رفتن از مرزهای جهان عرب آن روز، ریشه در همین مردم‌داری پیامبر اکرم داشت.

ما برای حفاظت از انقلاب اسلامی و تنومند شدن درخت روئیده از آن که نظام جمهوری اسلامی است، به تقویت کردن ریشه نیازمند هستیم. ریشه این انقلاب، مردم هستند. اگر می‌خواهیم انقلاب اسلامی برای ملت‌ها جاذبه داشته باشد و در سرتاسر جهان حرف اول را بزند، باید بدانیم که تصرف قلوب مردم راهکار اصلی این رسیدن به این هدف است. امام خمینی با شمشیر و توپ و تانک به جنگ رژیم پهلوی و استعمار آمریکا نرفت. سلاح امام، سخن و عمل او بود باضافه قلم که انطباق همان سخن را با عمل در تاریخ به ثبت رساند.

این روزها که در آستانه سالگرد رحلت امام خمینی قرار داریم، عده‌ای که خود را انقلابی و میراث‌دار بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی معرفی می‌کنند، برخلاف سیره و روش امام، از یکطرف با بی‌اعتنائی به حقوق مردم و تصریح به اینکه به مشارکت حداکثری در انتخابات نیازی نیست درصدد سوزاندن ریشه‌ها برمی‌آیند و از طرف دیگر سخن از تسخیر کشورها می‌گویند و تکیه بر زور و سلاح و حاکمیت یکدست را بهترین راه برای رسیدن به این هدف می‌دانند.

هرکس می‌خواهد پشتوانه مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را به حساب نیاورد و راه رساندن پیام انقلاب به ملت‌ها را تسخیر کشورها بداند، آزاد است ولی حق ندارد این تفکر انحرافی را به امام خمینی نسبت بدهد. امام خمینی با حکومت بر قلب‌ها توانست انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند، با پشتوانه مردمی توانست بر استبداد داخلی و استعمار خارجی غلبه کند و با ویژگی جاذبه در حد اعلای امکان و دافعه در حد ضرورت توانست ملت‌ها را مجذوب خود کند. هیچکس حق ندارد با تحریف مرام امام خمینی، خود را انقلابی جا بزند. این، مصادره انقلاب و مصادره امام خمینی است، کاری که فقط میراث‌خواران انجام می‌دهند.»/جماران 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نظام جمهوری اسلامی خود را انقلابی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا شامگاه جمعه در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق در روستای سراب شهرستان بیجار اظهار کرد: امیدواریم خداوند توفیق درک شناخت ائمه اطهار را بتواند به همه ما عطا کند.

وی افزود: مهمترین بهره‌ای که از بزرگ‌داشت مراسمات مذهبی ائمه اطهار می‌توان برداشت شناخت زندگی و شخصیت این امامان است تا از این طریق بتوانیم معرفتمان را ارتقا ببخشیم.

وی اعلام کرد: انقلاب اسلامی ایران برکات بی‌شماری داشت و یکی از این برکات متحول شدن فضای دینی در جامعه بود و به برکت این مهم و شناخت ما از زندگی ائمه و معصومین بیشتر شد.

زارعی کوشا تاکید کرد: امام صادق علیه السلام دارای شخصیت بسیار بزرگی است لازم است تا ابعاد شخصیتی این امام بزرگ بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

وی اعلام کرد: امام صادق صاحب مکتب است و این به واسطه هدایتی است که ایشان به تبعیت از امام حسین داشتند و دین اسلام را نجات بخشید و مسیر جامعه اسلامی به سوی درستی هدایت شد.

وی ادامه داد: کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» نوشته مقام معظم رهبری اهمیت زیادی دارد و لازم است مورد توجه و مطالعه همگان قرار بگیرد و مسابقه‌ای در باب این کتاب برگزار شود.

ائمه معصوم برای پاسداری از ارزش‌های دینی تلاش کردند

استاندار کردستان گفت: تمام ائمه معصوم همواره در یک مسیر در حال حرکت بودند و یک سلسله از فعالیت مبارزاتی را برای شناخت معرفت دینی و فراگیری معارف دینی داشتند و در راه پاسداری از ارزش‌های دینی همواره تلاش کردند.

وی اضافه کرد: اما آنچه در عمر امام صادق اهمیت زیادی دارد این است که ایشان فرصت و مأموریتی که داشتند یک مأموریت و انقلاب فرهنگی بود.

زارعی کوشا گفت: این امام بزرگ بیش از چهار هزار شاگرد تربیت کردند که در نوع خود بی نظیر است.

وی اعلام کرد: درس شهادت امام صادق این است که ما تکلیف خود را بدانیم و آگاه باشیم چرا که اگر شناخت و بصیرت نداشته باشیم طبق قرآن کریم گمراه خواهیم بود.

امام راحل انقلاب اسلامی را به سرانجام رساند

استاندار کردستان در ادامه بیان کرد: امروز انقلاب اسلامی را ادامه مکتب امام صادق می‌دانیم چرا که دشمنان هر تهدید و تحریمی کردند تا این انقلاب به نتیجه نرسد اما امام راحل این انقلاب را به سرانجام رساند.

وی با تاکید بر اینکه شباهت زیادی بین انقلاب اسلامی با مکتب امام صادق وجود دارد گفت: حرکت علمی امام صادق و مجتهد کردن مؤمنین توفیقی بود که این امام بزرگ در دوران مبارزه خود داشتند و موجب اعتلای دین مبین شدند.

وی به تلاش دشمنان در خدشه وارد کردن به انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و ابراز داشت: در طول چهل و پنج ساله انقلاب دشمنان در پی ضربه وارد کردن به این انقلاب بودند اما به فضل خداوند و امام زمان این انقلاب در مسیر درست خود قرار دارد.

لزوم شناخت جوانان از فضای مجازی

استاندار کردستان بر لزوم شناخت جوانان از فضای مجازی تاکید کرد و بیان داشت: در فضای رسانه باید هوشیار باشیم و بدانیم که حق با باطل کدام است و فریب دشمن را نخوریم.

وی ادامه داد: امروز سانسورهای دنیا باعث نشد که صدای مظلوم مردم غزه به گوش جهانیان نرسد و ما شاهد خواری اسرائیل غاصب هستیم.

زارعی کوشا اضافه کرد: از مصادیق جهاد تبیین می‌توان به تبیین شخصیت امام راحل اشاره کرد و ما باید تلاش کنیم تا شخصیت این امام بزرگوار برای همه افراد و بالاخص جوانان تبیین شود.

وی تاکید کرد: رهبر انقلاب همواره بر تبیین شخصیت امام راحل تاکید دارند و امروز همه ما وظیفه داریم تا شخصیت امام راحل را بازگو کنیم تا همه با این مهم آشنا شوند.

‌ایران به یکی از قطب‌های نظامی و پهپادی دنیا تبدیل شده است

استاندار کردستان اعلام کرد: امروز در دنیا به فضل الهی و با استقامت مردم ایران اسلامی و با هدایت رهبر توانسته‌ایم به موفقیت‌های زیادی دست پیدا بکنیم و کشوری که چهل و پنج سال پیش سیم خاردار هم وارد می‌کرد امروز به یکی از قطب‌های نظامی و پهپادی در دنیا تبدیل شده است.

زارعی کوشا اذعان کرد: امروز مسیر علمی ایران اسلامی رو به پیشرفت است و ما عملیات وعده صادق را رقم زدیم و جهاد تبیین همان کاری است امام صادق علیه سلام انجام می‌داد.

استاندار کردستان بر لزوم خدمت به مردم تاکید کرد و بیان داشت: وظیفه اول ما در جهاد تبیین خدمت به مردم است و باید در راستای خدمت به مردم گام برداریم.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین برای مدیران یعنی کار آمدی و خدمت به مردم گفت: امروز افتخار خدمتی در دولتی را داریم که رئیس جمهور آن خود را سرباز رهبر معظم انقلاب می‌داند.

کد خبر 6096034

دیگر خبرها

  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود